Bloc

Primeras sensaciones en nuestra primera boda de la temporada

Primeres sensacions al nostre primer casament de la temporada

By | Working moments | No Comments
Tot i la situació que estem vivint, per fi hem treballat al nostre primer casament de la temporada. El camí fins aquí ha estat incert i desconcertant i hem passat, com la majoria de professionals, per una infinitat de canvis i emocions. Molts casaments s’han ajornat i hem vist com el món s’ensorrava, però per fi, hem tornat a la “nova normalitat” i hem pogut gaudir del primer casament.

Read More

6 anécdotas curiosas que nos han pasado en las bodas 4

6 anècdotes curioses que ens han passat a les bodes

By | Working moments | No Comments
De vegades perdem el compte de tots els casaments que hem fet al llarg dels anys, però hi ha dues coses que no oblidem: a les nostres boniques parelles i algunes de la anècdotes més curioses que ens han succeït. Sembla que ser fotògraf o videògraf ha de ser una cosa sense moltes sorpreses, però de vegades, es converteix fins i tot en una professió de risc :). T’expliquem 6 anècdotes curioses que ens han passat en els casaments.

Read More

Castillos donde casarse en Cataluña

Castells on casar-se a Catalunya

By | Millors espais on casar-se | No Comments
Casar-se a un castell no és només un conte de prínceps i princeses, pot ser tan real com el casament de somni que t’imagines. I és que hi ha alguns castells on casar-se a Catalunya que són d’autèntic infart. Nosaltres hem tingut la sort de poder ser a molts d’ells i d’allà han sortit algunes de les bodes més meravelloses que hem viscut.

Read More

Como elegir a un wedding planner

Com escollir a un Wedding Planner

By | Consells, Wedding Planners | No Comments
Escollir un Wedding Planner és un dels primers reptes amb què us trobeu les parelles en el moment d’organitzar el vostre casament.
Primer, hem d’entendre la importància de contractar un Wedding Planner. Encara que us pugueu imaginar algunes de les raons per les quals fer-ho, no sabreu tot el que realment poden fer per aconseguir el casament dels vostres somnis, fins que les contracteu o, com nosaltres, les entrevisteu. 😉 Creiem, sincerament, que un Wedding Planner arriba on ningú més ho fa.

Read More

Tendències boda 2019

Tendències de boda 2019

By | Tendències bodes | No Comments
Aquest any ja estem preparats per poder-vos mostrar algunes de les tendències de boda 2019.
Com cada any, ens fa especial il·lusió poder-vos parlar d’aquestes tendències i ajudar-vos en la presa de decisions. Tot i que, en general, tots tenim un estil de boda ja ideat i hem de seguir el nostre gust i per suposat, el nostre cor, conèixer les tendències de boda ens pot ajudar.

Read More