El making of del nostre viatge a Beirut

El making of del nostre viatge a Beirut
Són les 4 de la matinada i ja estem a l’Aeroport de Barcelona fent el check in. El nostre destí és Beirut, la capital del Líban, on ens espera una boda luxosa i multitudinària.

Per poder passar tot el material que necessitem per gravar per la duana, hem hagut d’omplir força paperassa. Per tant, aquesta és una de les nostres principals preocupacions que, afortunadament, deixa de ser-ho quan arribem a Beirut sans i estalvis i amb tot el material.
El primer dia a Beirut l’aprofitem per fer una mica el “guiri” ja que la boda no és fins l’endemà. Beirut no és una ciutat especialment bonica, no al menys la part que visitem nosaltres, però té un encant especial que ens enamora. La gent amb qui topem és amable i sempre amb un somriure a la boca. El contrast entre els edificis nous amb les històriques mesquites, els edificis antics conservats i els edificis malmesos per la guerra expliquen la història de la ciutat. És ben bé l’estampa d’un país que ha estat molts anys en guerra però que s’ha sabut recuperar d’una manera sorprenent.
Després de passejar pels carrers de Beirut, plens de soldats i seguretat, estem preparats per provar la cuina libanesa amb la Bindi i en Bernie, els fotògrafs de la boda vinguts de Dubai. Acabem la vetllada entre riures i bon menjar, i marxem de nou cap a l’hotel per descansar bé pel gran dia.
La resta, la podeu veure en aquest vídeo making of que us hem preparat.  A més a més, us convidem a visitar el nostre article Una boda glamurosa a Beirut on us expliquem alguns dels detalls de la boda i on podeu veure el teaser final del casament. No us els perdeu!