Tendències en perruqueria i maquillatge 2020 by Tamara Albarrán

Tendencias en peluquería y maquillaje 2020 by Tamara Albarrán
Tamara Albarrán, especialista en recollits de núvia, és l’exemple perfecte de que a la vida no ens hem de conformar i que hem de lluitar pels nostres somnis.
Va deixar la seva feina de secretària administrativa, que no la feia de el tot feliç i que combinava amb el de perruquera, per començar a treballar en un saló fent de tot. Va decidir que la seva passió eren les núvies i es va voler especialitzar en això. Encara que es va estar formant en aquest sector, va descobrir que no existien formacions especialitzades en recollits de núvia i va veure una oportunitat de negoci.
Va començar treballant directament amb les núvies, d’allí va començar a fer classes a professionals one to one, a les dues setmanes ja feia classes en grups de 11 i a l’cap d’uns mesos en grups de 25. En 5 anys ha aconseguit estar a dalt de tot i, actualment, a part de pentinar a núvies, fa Master Class de recollits de núvia a tot Espanya. Així doncs, Tamara, amb més de 13.000 seguidors al seu compte d’Instagram, és un referent per a molts i moltes dels professionals d’aquest sector i per a les núvies més exigents.
La Tamara ens explica en aquesta entrevista les tendències en perruqueria i maquillatge 2020. Si ets un/a professional del sector o penses casar-te aquest proper any, no et perdis tot el que ens explica.

 

Quines son les tendències en maquillatge aquest 2020?

La naturalitat és tendència, i sobretot ho és el ser una mateixa. Independentment del que es porti una temporada o una altra, el que ha de prevaler per sobre de tot és el nostre estil.
Com hem vist ja en aquesta temporada, una pell lluminosa i sucosa no ha de  faltar en un bon look nupcial, és la tendència per excel·lència.
Ens traiem la por a donar color i potència al maquillatge de núvia, de manera que es comença a apostar per “fumats” que donin protagonisme a la mirada.

 

Quines son les tendències en perruqueria aquest 2020?

Al 2020, a l’igual que en aquest any, en perruqueria també primarà la naturalitat com a tendència.
Cabelleres deixades anar amb ones naturals, recollits desestructurats i desenfadats.
La cua en totes les seves variants torna a ser una de les protagonistes de la temporada,  mentres que la trena i el monyo baix es mantenen en les tendències any rere any.
El diferenciador el trobarem en els complements, com les forquilles de perles, les diademes i els complements joia.

 

Quins consells donaries (en maquillatge i perruqueria) a una núvia que es casa el 2020?  

Sempre dic que no hi ha cosa més important que sentir-te TU mateixa en la teva essència i autenticitat i més per aquest dia. Embellir com mai però sempre súper natural. Per això recomano triar molt bé el professional que sigui expert en aquest estil.
Assegura’t que et fan un estudi de la cara per embellirlo amb els volums (això et pot millorar la cara o desfavorir), per tant, és important.
Prepara’t la prova de núvia i digues-li aquí tots els teus dubtes al professional. Li donaràs moltes pistes!
Deixa-ho en mà d’altres i gaudeix del teu dia.

 

Segur que amb aquests consells i explicacions sabràs escollir el teu estil si ets núvia i sabràs assessorar si ets professional. El que està clar, i segons ens explica Tamara, és que la naturalitat i per descomptat sentir-se còmoda el dia del casament, és la millor opció per brillar com mai durant aquest dia.

Tendencias en peluquería y maquillaje 2020 by Tamara AlbarránFoto by Laia Ylla

Tendencias en peluquería y maquillaje 2020 by Tamara Albarrán
Foto by Laia Ylla

Tendencias en peluquería y maquillaje 2020 by Tamara AlbarránFoto by Weddings Basilico Studio

Tendencias en peluquería y maquillaje 2020 by Tamara Albarrán
Foto by Weddings Basilico Studio