Primeres sensacions al nostre primer casament de la temporada

Primeras sensaciones en nuestra primera boda de la temporada
Tot i la situació que estem vivint, per fi hem treballat al nostre primer casament de la temporada. El camí fins aquí ha estat incert i desconcertant i hem passat, com la majoria de professionals, per una infinitat de canvis i emocions. Molts casaments s’han ajornat i hem vist com el món s’ensorrava, però per fi, hem tornat a la “nova normalitat” i hem pogut gaudir del primer casament.

A continuació us expliquem les nostres primeres sensacions en la primera boda de la temporada que va tenir lloc a la Masía Egara, un típic mas català de segle XVI reformat per a la realització d’esdeveniments.

****

El casament en si, va ser tan bonic com moltes als què hem assistit. Els preparatius de la núvia i el nuvi van ser tan normals com de costum i l’ambient feia olor de nervis i de celebració com sempre. ****
Un cop van començar a arribar els convidats la situació va canviar una mica, va ser estrany veure tanta gent amb mascaretes i vestides elegants per un casament. A més les salutacions no eren igual que fa uns mesos. Però ens va agradar veure que la il·lusió, les ganes i la felicitat del moment se seguien percebent a través de la mirada. Això no es perd!

****

La cerimònia va ser especial i emotiva, conduïda per Manel Pousa Engroñat, un capellà atípic per la seva forma d’entendre l’església i la fe cristiana. Es va realitzar en una petita capella de la mateixa finca, i clarament allà tots els convidats sense excepció portaven posada la seva mascareta. És veritat que és una llàstima no veure les seves cares però un cop més les mirades i els ulls d’emoció ho transmetien tot.

Primeras sensaciones en nuestra primera boda de la temporada

Quan va començar l’aperitiu la gent ja estava més relaxada, gaudint de l’idíl·lic jardí, d’un deliciós menjar i del ritme contagiós dels músics de Pianobar. A partir d’allí, tot es va desenvolupar amb major “normalitat”, amb precaucions però en una atmosfera més festiva.

****

El lloc estava perfectament preparat amb gel desinfectant a cada sala, aires condicionats i ventiladors, tots els treballadors anaven protegits, i la neteja i desinfecció era constant. Tot això ens va donar molta tranquil·litat.
Primeras sensaciones en nuestra primera boda de la temporada
No us mentirem, per a nosaltres veure les expressions de la cara és una cosa tan important com portar una càmera, però no podem negar que la sensacions, emocions i sentiments se segueixen percebent i vivint com sempre, i això ens fa feliços..

Primeras sensaciones en nuestra primera boda de la temporada

Esperem de tot cor que se segueixin fent casaments segurs perquè puguem seguir gaudint d’ells. Nosaltres, de moment, seguirem captant els vostres millors moments per explicar la vostra història, amb o sense mascareta;)