WEDDINGS BASILICO STUDIO són dos germans: Luca i Stefi. Un prové del món del disseny i l’altra de l’audiovisual. Dos camins particulars i evolucionats però amb una mateixa arrel i origen. Junts formem un tàndem amb una única passió i fita: explicar històries a través de les imatges en qualsevol de les seves expressions (producció audiovisual, disseny o fotografia). Gravem i editem vídeos de casaments a Barcelona, Girona, Catalunya i allà on ens porti l’amor. No ens posem fronteres ni límits per aconseguir crear films de boda innovadors i contemporanis, amb la intenció de no deixar ningú indiferent.

Gaudim observant el món a través dels nostres objectius, cadascun amb la seva visió particular però alhora junts. Ens divertim quan descobrim noves gents, noves localitzacions; perquè cada experiència és un enriquiment visual per als nostres ulls. Qualsevol moment de les nostres vides pot resultar d’inspiració per a un nou treball, projecte o idea. Que les parelles confiïn en nosaltres i ens permetin imaginar, experimentar i innovar per narrar visualment el dia més important de les seves vides, ens fa sentir lliures. Som afortunats de dedicar-nos al que més ens agrada.

Stefi Leonardi

Stefi Leonardi

Fundadora

«M’agrada aturar el món per capturar les millors imatges»

És cartesiana fins al moll de l’os, porta el mètode a la sang i reivindica l’ús actiu d’una càmera per divertir-se, per aprendre, per pensar, per viure. . I és que, a la Stefi, la fal·lera d’enregistrar-ho tot li ve de lluny, quan amb una Handycam Video8, un reproductor i una cinta VHS en tenia prou per fabricar edicions casolanes i començar a explicar històries.

A aquesta catalana made in Sicília, gravant o editant, no és estrany enxampar-li una llàgrima; la Stefi, quan treballa, no té manies per emocionar-se. Aquest és l’ingredient secret que, sense adonar-te’n, percebràs en tots els seus vídeos, aquesta és la diferència que subscriu l’èxit de la seva empresa.

Si algun dia la inspiració se li encalla en una porta mal tancada, sempre hi ha un Luca a punt per desencallar-la-hi. És la seva mà esquerra, la seva injecció d’energia i el seu germà. Dues peces que poden funcionar soles però que juntes són un engranatge perfecte.

Luca Leonardi

Luca Leonardi

Fundador

«Lluito contra el temps perquè encara tinc massa coses per fer»

És manetes, perfeccionista i sempre vol que el client obtingui el millor resultat. La creativitat li surt per les orelles i, amb pocs recursos, és capaç de crear qualsevol gadget en un tres i no res. A la vida personal li falta temps per poder fer tot el que li passa pel cap, per això, a la feina, sempre hi ha trobat el seu oasi particular: una idea que ha tingut per a ell, sempre pot ser útil per a un client.

Li encanta la tecnologia, la fotografia i tot el que envolta el món visual. La càmera és una extensió del seu propi braç i, quan es tracta de trobar la millor llum o el millor pla, té un ull clínic que immortalitza la imatge més pictòrica. És fan i alhora detractor de Facebook i Instagram i és capaç de trobar els vídeos més estranys que corren pel YouTube. Compartir i congeniar amb les persones ho porta escrit a l’ADN, però si el fas triar entre l’art i l’esport et respondrà amb una ganyota.

Quan necessita un consell, el més probable és que li arribi en forma de Stefi Leonardi. És la seva mà esquerra, la seva videoteca i la seva germana. Junts són una fàbrica d’idees que fa entusiasmar el més escèptic i fer posar la pell de gallina al més hermètic.

Alícia Rey

Alícia Rey

Fotògrafa

Sóc una enamorada de l’art en general, especialment de la música i de la fotografia. No m’agrada intervenir en el desenvolupament natural de les escenes, sóc una fan de les mirades de cua d’ull i els somriures de complicitat, però m’agrada guiar als models (als nuvis!) perquè a les sessions transmetin com són sense estar cohibits per la càmera. Sóc fan de captar des dels moments més íntims i emocionants als moments de la conya i alegria.
M’encanta experimentar amb la fotografia i amb l’edició posterior; el tractament dels colors, el joc de la llum, dobles exposicions… Sóc feliç quan la fotografia transmet sensacions.

Abel Vilches

Abel Vilches

Fotògraf

Durant tota la meva vida he anat navegant per diversos terrenys que, inconscientment, buscaven un mateix camí que es va revelar davant meu de manera clara quan em va caure a les mans la meva primera càmera reflex. Llavors em vaig adonar que amb aquesta petita eina tenia la capacitat de convertir allò aparentment senzill en alguna cosa especial, amplificar la realitat per crear la màxima expressivitat d'un instant. Tot això és el que conforma la meva manera de treballar, jugar amb els moments perquè siguin ells mateixos personatges que sentin, respirin, visquin. Cada vegada que agafo la meva càmera, des del primer clic, es crea una bombolla al meu voltant on simplement flueixo amb el que passa, captant amb sinceritat cada moment.

Maria Ascón

Maria Ascón

Fotògrafa

Desde sempre la meva passió ha sigut la fotografia. Per sort, amb esforç i molt d’amor, la meva passió s’ha convertit en la meva professió, i tot es gràcies a les persones que han confiat en mi i en el meu estil. M’encanta fotografiar la gent, la seva vida, el seu entorn i allò que les fa úniques. Sóc de les que encara s’emociona en cada casament ja que intento viure tots els instants amb la mateixa intensitat que el primer dia, captant cada moment, cada somriure i cada petit detall que fa que sigui un dia màgic. No m’imagino la meva vida lluny de la meva càmera de fotos ja que mai m’hauria imaginat que treballant en fotografia acabaria coneixent a gent tan increíble.

Edu Viza

Edu Viza

Fotògraf

La fotografia m'apassiona. Ja fa anys que m'hi dedico i s'ha acabat convertint en un estil de vida.
Em costa decantar-me per una de les seves variants, però de sempre les bodes han tingut un pes important.
No només pel que implica en quant a coneixement, tècnica i experiència sinó per la fusió entre retrat, reportatge i creativitat que comporta.
Et permet anar més enllà i capturar els sentiments, les relacions, l'amor,… Això és el que fa que em resulti l'especialitat més interessant, la més intensa, i la més maca.

Carlos Alejandre

Carlos Alejandre

Videògraf

Sóc un filmmaker llicenciat en Comunicació Audiovisual l’any 2007 a Barcelona.
Al llarg d’aquests 8 anys, la meva manera de ser emprenedora i versatil, m’han dut a explorar el món de la publicitat, els videoclips, la televisió, la comunicació corporativa i el periodisme digital, especialitzant-me finalment en la realització de vídeos comercials.
Sóc curiós, m’agrada estar constantment aprenent i al meu cap sempre em ronden mil noves idees per seguir evolucionant.

Gustavo de Garaizábal

Gustavo de Garaizábal

Videògraf

M'agrada conèixer les històries de les persones i captar les seves emocions.
Amb més de 10 anys d'experiència en vídeo de noces i 7 en SDE m’agrada seguir aprenent cada dia i intentar conèixer noves formes de mostrar la parella des de l'objectiu de la meva càmera.
Em considero inquiet, perfeccionista i amb ganes de donar-ho tot per capturar els moments més importants en cadascun dels casaments.

Manel Cabot

Manel Cabot

Videògraf

Hola! Sóc en Manel. Des dels 14 anys que porto una càmera a les mans. Sempre m’ha agradat ser a l’aire lliure, i captar instants especials per poder compartir-los. Em considero meticulós i metòdic. M’agrada exprimir la càmera al màxim per obtenir un resultat de qualitat. Un casament és una oportunitat ideal per treure la meva vessant creativa, sempre planificada i cronometrada. Gaudeixo de veure la pel·lícula acabada com si en fos el protagonista.

Eva Julià

Eva Julià

Ajudant de postproducció

Des que era ben petita el meu pare em va transmetre la seva afició per la fotografia i els vídeos. Cada viatge es traduïa en milers d’imatges i en l’edició d’un vídeo resum per tenir-lo de record.
M’encanta la meva feina. Agafar les millors imatges de cada moment del dia del casament, editar un vídeo perquè els nuvis sempre puguin recordar aquell dia tan especial i que cada cop que el mirin s’emocionin, no té preu.