Com escollir a un Wedding Planner

Como elegir a un wedding planner
Escollir un Wedding Planner és un dels primers reptes amb què us trobeu les parelles en el moment d’organitzar el vostre casament.
Primer, hem d’entendre la importància de contractar un Wedding Planner. Encara que us pugueu imaginar algunes de les raons per les quals fer-ho, no sabreu tot el que realment poden fer per aconseguir el casament dels vostres somnis, fins que les contracteu o, com nosaltres, les entrevisteu. 😉 Creiem, sincerament, que un Wedding Planner arriba on ningú més ho fa.

Els Wedding Planner, són els organitzadors de bodes, una professió que des de 2012 no ha parat de créixer. Però darrere d’aquesta “freda” descripció hi ha tota una història molt més romàntica, que va de com ells us acompanyen en totes les pors i decisions i us ajuden a convertir el dia del vostre casament en el dia més bonic i emocionant de la vostra vida.
Com ens comenta l’Alejandra de Good Feelings Events, “si per a tot el que necessitem contractem experts perquè ens facin la feina, com podem pensar que no ho farem per un dels dies més importants de la nostra vida?”. I realment, no pot estar més encertada.
Per la Marta i l’Anna de  Sophie Korsun dels motius més importants de contractar un Wedding Planner és per poder relaxar-vos i gaudir del vostre casament des del primer moment de l’organització fins al gran dia. A més, amb un Wedding Planner t’assegures que el dia del teu casament sigui com tu vols que sigui, i et permet estalviar-te hores i hores de treball d’organització i de contractació de proveïdors. Aquests professionals t’ajudaran a invertir el temps en les coses importants i t’alliberaran d’una infinitat de preocupacions.
“La tranquil·litat més gran és que saps que el dia del teu casament hi ha algú per atendre tots els proveïdors si necessiten qualsevol cosa, i que tot el camí fins arribar-hi està en mans d’un professional” ens explica Alejandra.
I ara que sabem que volem a un Wedding Planner, com l’escollim?
Sophie Kors i Good Feeling Events coincideixen en molts punts:

El portfolio

Que us sentiu identificats amb els treballs fets pels Wedding Planner és un must. És important visitar el seu web i el seu Instagram per veure la seva cartera, el que fan i com ho executen.
Com ens explica Alejandra, encara que tots els Wedding Planners s’intenten adaptar a l’estil de cada parella, cada un té el seu propi segell.

El Feeling i la confiança

En això no hi ha cap dubte. Un bon feeling entre el professional i la parella és un dels pilars fonamentals. Si no hi ha feeling ni confiança no sortirà bé. I com a secret, us direm que per a aquestes professionals la confiança en elles és el que més valoren d’una parella.

L’experiència i les referències

La Marta i l’Anna ens remarquen la importància que té l’experiència en un Wedding Planner, ja que et dóna la possibilitat de conèixer els millors proveïdors i professionals. El fet d’haver treballat prèviament desenes de vegades els asegura que davant un possible imprevist sabran solucionar-ho d’una manera eficaç, ràpida i sense que vosaltres us n’adoneu. Com diu l’Alejandra, “la experiència m’ha donat una serenitat i una calma que la parella pot necessitar”.

El pressupost

Que el pressupost encaixi amb el vostre budget és imprescindible però, a més, heu de saber valorar-ho. Com ens explica l’Alejandra és important saber si un proveïdor en concret té una assegurança i paga els seus impostos perquè podria ser un pressupost molt més econòmic però acabar suposant un risc per a vosaltres.
En definitiva si contractes a uns bons Wedding Planners, com ha dit Alejandra “s’ocuparan de que tothom estigui on ha d’estar, que tothom faci el que ha de fer i a partir d’allí dirigiran l’orquestra. I si els instruments són bons tot anirà súper bé i la música serà meravellosa.”
I, a més, estigueu segurs que posaran tota la seva passió en el casament perquè quan els preguntes a Sophie Kors si s’emocionen a les bodes la seva resposta és clara: “el dia que ens deixem d’emocionar, deixarem d’organitzar casaments!”.
La feina d’un Wedding Planner ens sembla un dels treballs més bonics i apassionants d’aquest sector però, després d’aquesta entrevista, també ens sembla un dels que ha d’aconseguir més reptes. Així que, en definitiva, només podem dir “posa un Wedding Planner a la teva boda!”
Podeu veure algunes dels meravellosos casaments que hem fet amb cadascuna d’elles clicant en els següents noms.

 

GOOD FEELING EVENTS

Como elegir a una wedding planner good feeling events
Foto by Good Felling Events

?EMILIE & GERBER
?ELISABET & PABLO
?XEVI & BIBI

 

SOPHIE KORS

Como elegir a un wedding planner
Foto by Señor & Señora Smith

?ROBERTO & PATRIZIA
?ANDREA & GUILLERMO
?MARC & MIRIAM
?CARME & ISIDRE