ELS CONVIDATS PARLEN

Es tracta d’una espècie de photocall en vídeo. S’escull un lloc tranquil durant el ball per posar el set (il·luminació i microfonia), on els convidats podran passar a deixar missatges als nuvis. Les imatges s’inclouran en un submenú del DVD.
Inclou:
Muntatge d’un set d’il·luminació i fotografia en el convit (durant el ball).
Gravació dels convidats deixant els seus missatges a càmera.
Muntatge de les imatges i inserció d’aquest vídeo en els extres del DVD.

LOVE STORY

Sessió preboda o postboda + entrevista! Realitzem un rodatge amb la parella a un lloc que escullin ells mateixos. Si es desitja els nuvis ens expliquen la història de la seva relació,  experiències viscudes, sentiments i sensacions… Aquestes imatges es van intercalant al llarg de la pel·lícula de boda. Fa que el vídeo sigui molt més que un reportatge de casament. L’experiència ens diu que una vegada la parella s’ha familiaritzat amb la càmera, d’aquest dia en surten imatges naturals, emotives i divertides, que en el muntatge final aporten molta frescor i originalitat.
Inclou:
Entrevista amb la parella per parlar de la idea i el guió.
Mitja jornada de gravació amb un càmera i un ajudant.
Muntatge de les imatges intercalades en la pel·lícula del casament.

SAME DAY EDIT

Vídeo gravat, editat i projectat el mateix dia del casament. Gravem els preparatius i la cerimònia, i tot seguit comencem a fer l’edició de les imatges per poder projectar  abans del ball un vídeo amb els millors moments. Es tracta d’una peça emotiva, editada sobre música, que sens dubte sorprendrà a tots els convidats.
La genialitat del “Same Day Edit” és doncs que des del mateix dia podràs gaudir d’un bon vídeo sense haver d’esperar a que realitzem la pel·lícula final.
Inclou:
Entrevista preboda: gravació previa al dia del casament. En una localització 2 hores de gravació.
Càmera durant els preparatius i la cerimònia.
Equip d’edició.
Pantalla 2 metres amb projector de 3500 lummens.
Entrega el mateix dia del casament d’1 DVD i un pen drive amb el vídeo “Same Day Edit” en HD.

SAVE THE DATE

Sorprèn als teus familiars i amics amb una invitació de vídeo. Les possibilitats són infinites: una animació stop-motion, una paròdia, una cançó… Sigui com sigui, el fet de ser un vídeo invitació et permetrà arribar a tothom al mateix instant ja que podràs penjar-lo a la xarxa (amb contrassenya o sense) i donar la notícia a familiars i amics d’una forma ben original!
Inclou:
Entrevista amb la parella per parlar de la idea i el guió.
Mitja jornada de gravació amb un càmera i un ajudant.
Muntatge d’un vídeo d’1-3 minuts sobre música.
El vídeo online.