QUÈ ENS FA DIFERENTS?

El nostre estil ve definit pels anys que portem dedicant-nos a la publicitat, al disseny i al foto/videoperiodisme. La nostra formació i experiència, sumada a la utilització de mitjans tècnics professionals i d’alta definició, ens permeten realitzar treballs audiovisuals d’alta qualitat per particulars. En definitiva, crear vídeos de boda amb ESTIL CINEMATOGRÀFIC seguint les últimes tendències internacionals.

COM HO ACONSEGUIM?

2 VIDEÒGRAFS. No volem perdre’ns ni un sol detall d’un dia tan important. Gravem un mateix moment des de diferents angles i perspectives per tenir més possibilitats durant la creació de la pel·lícula.
MATERIAL TÈCNIC D’ÚLTIMA GENERACIÓ: Càmeres full HD amb òptiques fotogràfiques, estabilitzador de càmera (steadycam), microfonia… Tot un conjunt d’eines que enriqueixen la imatge i ens permeten aconseguir l’ESTIL CINEMATOGRÀFIC que busquem.
NATURALITAT: Les millors imatges sorgeixen dels moments més espontanis, quan els protagonistes obliden que hi ha càmeres. Intentem no intervenir ni interrompre, volem reflexar els detalls del casament sense molestar els nuvis i evitant les situacions falsejades. Volem ser un espectador més de l’esdeveniment.
DETALLISTES en la postproducció: Som sensibles a cada imatge gravada, cada paraula i discurs pronunciat, per muntar-ho al ritme de la música i per a que totes les peces encaixin a la perfecció.
La FOTOGRAFIA de casament segueix les mateixes premisses amb què treballem el vídeo: naturalitat, sensibilitat, mitjans tècnics d’alta qualitat, tractaments d’imatge elaborats, i màxima qualitat en els acabats (àlbums).

PROXIMITAT AMB LA PARELLA

Per nosaltres, establir una RELACIÓ amb la parella abans del casament és primordial. No concebem la gravació d’un esdeveniment tan íntim sense abans haver tingut la oportunitat de conèixer bé els futurs nuvis: les seves preferències, els seus gustos, les seves expectatives… Només així podem crear una peça exclusiva adaptada a la parella; una proposta única, creativa, amb estil propi i irrepetible.