4 raons per contractar un reportatge preboda

By 13th novembre 2019Preboda
4 razones para contratar un reportaje preboda
Sovint dubtem davant la decisió de fer o no un reportatge preboda i/o postboda. Avui us parlarem de la fotos preboda, que són les fotos que fem amb els nuvis uns mesos o setmanes abans del casament. Unes fotos íntimes, naturals i amb una gran dosi de contingut emocional.

Contractar aquest servei, a part de ser una experiència molt bonica, us pot ser de molta utilitat per diferents aspectes, com els que us expliquem a continuació:

Conèixer el vostre fotògraf@

Conèixer a vostre fotògraf @ de casament es Important per trencar el gel i veure el feeling que teniu amb ell. La sintonia que tinguis amb el / la professional és primordial per sentir-vos còmodes i així poder treure el màxim de vosaltres el dia del casament.

Perdre la por

Perquè el dia del casament no us sentiu incòmodes davant de la càmeres és bo fer aquesta primera sessió per acostumar-vos a elles, per estar més relaxats i així en surtin unes fotos més naturals. D’aquesta manera, també es descobreixen els millors angles i quina és la vostra reacció davant de les càmeres.

Tenir fotos de parella

Sovint les fotos preboda es fan en llocs escollits per vosaltres perquè son espais especials i importants, que us transporten en el temps i dels quals en teniu bonics records. Són fotos de parella que potser mai abans us havieu fet i que us poden arribar a sorprendre molt.

Utilitzar-les el dia del casament

Moltes de les parelles aprofiten aquestes fotos per poder fer un regal a familiars i amics el dia del casament, per utilitzar en un web de noces o per crear un punt decoratiu amb fotos seves en algun racó de la celebració.
A més d’aquestes 4 raons per contractar un reportatge preboda, aquest servei també serveix per complementar el vostre reportatge del casament, i que es vegi molt més complet. Tindreu un bon record de l’abans, del gran dia i, si agafes el reportatge postboda, també del després.
Us animeu?
També us pot interessar el post Claus per triar el fotògraf / videògraf de la vostra boda.

5 razones para contratar un reportaje preboda5 razones para contratar un reportaje preboda5 razones para contratar un reportaje preboda5 razones para contratar un reportaje preboda5 razones para contratar un reportaje preboda