Tendències en perruqueria i maquillatge 2018 by Laia Martín Make up

Quan pensem en les tendències en maquillatge i perruqueria de noces, ens sorprèn saber que realment hi ha una tendència per a les passarel·les i una molt diferent per a la núvia real.
Conèixer les possibilitats que existeixen i saber el que ens pot quedar bé és primordial. És per això que és bàsic l’assessorament d’un bon professional que sàpiga analitzar els nostres gustos i adaptar-los a una tendència sense necessitat d’allunyar-nos del que realment ens agrada i ens fa sentir còmodes.
Laia Martín Make Up ens les explica en aquesta entrevista que hem gravat i editat amb molt d’amor, especialment per a vosaltres.

Laia, quines són les tendències en maquillatge per a aquest 2018?

Quan parlem de tendències hem de saber diferenciar si estem parlant de tendències per passarel·la o de tendències per a la núvia real.
“Per molt que es porti, per exemple, el llavi granate, la núvia real es vol veure maca, còmoda i amb un maquillatge durador”.
Les pells molt setinades de le passarel·les no són viables per a la núvia real, ja que aquesta busca un maquillatge més durador. Amb el que al final (a Catalunya), encara que hi ha de tot fruit de l’auge d’informació a internet i a les xarxes socials, solen decantar-se per tres opcions:
1- Maquillatge natural
Busquen un maquillatge molt natural, amb el qual se sentin molt còmodes i molt identificades. Pells molt treballades, netes i molt transparents. Maquillatges molt naturals amb ombrejats també molt naturals i delineats molt trencats i difuminats.
El resultat: veure’s com cada dia però amb un maquillatge molt més elaborat.
2- Delineat més marcat i exagerat i amb un toc de color, com per exemple un llavi vermell.
Aquest tipus de maquillatge el fa servir un percentatge menys elevat de núvies encara que cada vegada el demanen més.
O maquillatge natural i canviar en el moment del ball per un maquillatge més sofisticat. També molt aclamat últimament. Una manera original de jugar amb el maquillatge.
3- Maquillatge sofisticat
L’utilitza un percentatge més petit de núvies. Són núvies que busquen jugar amb els fumats i ombrejats. Deixar un llavi més natural destacant més els ulls.

És possible adaptar una tendència de passarel·la a una núvia real?

Hi ha moltes núvies que es fixen en passarel·les o revistes i veuen maquillatges molt bonics que per a fotografia i vídeo queden fantàstics però són poc viables per a la núvia real.
En passarel·la s’utilitzen, per exemple, fons de maquillatge que tot just es matisen, fins i tot olis per aconseguir un efecte molt brillant que queda preciós en el resultat gràfic donada la il·luminació que s’utilitza, molt diferent de la del casament real.
Quan una núvia ens demana aquest efecte li expliquem que no pot ser perquè quan la núvia es maquilla, han de passar moltes hores fins que s’acaba el casament. A més, aquest maquillatge de passarel·la no és fix, amb la qual cosa, si algú se li acostés a fer un petó podria ser molest.
Si vol alguna cosa semblant, es poden utilitzar, per exemple, fons setinats, il·luminadors líquids i no matisar tant la pell.

Quines són les tendències en perruqueria?

En perruqueria passa una cosa molt semblant al que succeeix amb el maquillatge.
Moltes núvies ens demanen pentinats que han vist en una revista, molt despentinats, que queden molt bonics a la foto però són pentinats que estan fets expressament per a aquesta foto en concret i que segurament estan subjectes amb quatre pinces i duraran just el que duri la sessió de fotos.
A la foto el resultat és espectacular, però en la núvia real no seria viable perquè segurament no li duraria ni ho podria lluir de la mateixa manera que al principi del casament.
Igual que a vegades, veuen en IG imatges de trenes molt boniques però la naturalesa del seu cabell per poder fer-se aquest pentinat no és l’adequada ja que no tenen ni la quantitat ni la longitud necessària i, per tant, cal recórrer a extensions.
Les dues tendències que potser podríem dir que més es porten serien:
1- Pentinats deixats anar, amb ona gran i desenfadats.
Un estil com si t’ho haguessis fet tu mateixa però ben fet per un professional.
Per núvies que solen anar amb els cabells deixats anar i no volen veure’s disfressades el dia del seu casament.
2- Recollits desenfadats
Per núvies a les que els agraden els recollits i un efecte despentinat.
Fins aquí la nostra entrevista a la Laia sobre les tendències 2018 en maquillatge i perruqueria 2018. Aviat podreu veure un altre vídeo de la Laia on ens explicarà els trucs de maquillatge per a la núvia real.
Stay tuned! 😉