Tendencias boda 2018
Sembla mentida però tornem a estar a les portes d’un nou any, amb noves tendències de boda que delectaran els cors de molts de vosaltres, núvies i nuvis que esteu preparant el vostre casament per a la pròxima temporada. Sembla que fos ahir que vau decidir casar-vos, però cada vegada queda menys per el gran dia i toca organitzar-ho tot. Posem fil a l’agulla doncs, i inspirem-nos amb aquestes noves tendències que ompliran d’estil i personalitat la vostra boda.

Vestits de núvia romàntics amb molts detalls

El vestit, una de les peces clau de les bodes que es manté secret fins a l’últim moment, aquest any serà d’un estil molt romàntic. Ens encisarem amb vestits plens de detalls com flors 3D, brodats i pedreria que es fondran amb escots i espatlles que deixaran sense respiració a més d’un o una. També tornarem a veure moltes corones de flors però molt més voluminoses.

vestit nuvia marchesa-notte
Foto by Marchesa Notte

Tendències boda 2018
Foto by BHLDN

Sabates de colors

Si portaves tota la vida imaginant-te les sabates blanques que vestiries el dia de la teva boda, mira les noves tendències perquè potser canviaràs d’idea. Sabates de colors són la nova tendència per a aquest 2018. La veritat és que és un estil que potser mai ens havíem imaginat però no deixa de tenir la seva gràcia. Un vestit blanc majestuós amb unes sabates llampants poden donar un toc molt “Sex and the city” al teu look de boda.

sabates colors Basilico
Foto by Weddings BASILICO STUDIO

Tendències boda 2018
Foto by Rebecca Yale Photography & Ashley Largesse Photography

Daurats i coure

A les taules començarà a desaparèixer el color platejat de coberteria i decoració i començarem a veure tons daurats i coure. Un toc de color elegant que casarà molt bé amb marbres i colors clars.

Tendències boda 2018
Foto by Haniel Singh Photography

Tendències boda 2018
Foto by Haniel Singh Photography

Tendències boda 2018
Foto by Haniel Singh Photography

Estil rústic xic

Si aquest any passat vam veure molt d’estil industrial xic (tot i que l’estil industrial seguirà tenint força), aquest any la tendència anirà cap al rústic xic. És a dir, quasi tot passarà en els exteriors, a l’aire lliure, pell amb pell amb la natura. Aquest 2017 ja vam començar a veure molta celebració a cel obert però aquest any serà tendència. Busca un lloc bonic envoltat de natura i segur que l’encertaràs.

Tendències boda 2018
Foto by Diana Lupo

Tendències boda 2018
Foto by Pinterest

Oda a les flors

Ningú diria que vestir amb flors una boda pugui ser una tendència, oi? Doncs sí, aquest any ho serà. El greenery de les tendències del 2017 donarà pas a una espècie de jardí botànic amb flors en estat pur. Fixeu-vos que en els vestits ja hem comentat que veuríem flors en estil 3D, doncs a les cerimònies i banquetes encara més. La idea és fer-te sentir dins d’un viver. A primera vista pot semblar una mica massa carregat però la veritat és, que si t’agraden les flors, pot quedar un banquet i cerimònia espectaculars.

Tendencias boda 2018
Foto by Photocall Blog

Tendencias boda 2018
Foto by Ryane Roberts Photography

Els obsequis per als convidats

Sorprendre als convidats amb detalls originals cada vegada és una feina més difícil. Te les hauràs d’enginyar per trencar tots els esquemes perquè aquest any es busca més originalitat que mai. Detallets inesperats com ventalls, sabons, llibretes de viatge, mini plantes, joies personalitzades… poden ser un divertit i original record per a tothom.

Detalles invitados bodas
Foto by Pinterest

Tendències boda 2018
Foto by Weddings BASILICO STUDIO

joies personalitzades Customima
Foto by Weddings BASILICO STUDIO

Detalls invitats bodes
Foto by Hermanas Bolena

Ara que ja saps per on van els trets, endavant amb aquesta aventura!