Càterings de boda i tendències
“Una experiència. Una experiència completa, no només gastronòmica”, així és com l’empresa 21deMarzo Càtering defineix els events en els que hi posa l’ànima.

 

Una empresa de càtering no només es cuida de la part gastronòmica sinó que, en el seu cas, ofereixen una solució 360º en la que us poden:
– Assessorar en la proposta gastronòmica.
– Ajudar a trobar un espai.
– Ajudar a triar l’estil del casament i/o la decoració floral que més us encaixi.

 

Ells creen “experiències al voltant de la gastronomia on és tan important el que es veu, el que es menja, el que s’olora, el que es toca com el que se sent. És un càtering amb 5 sentits. No només importa la gastronomia sinó que tot el concepte, la creació i el desenvolupament són primordials per satisfer els somnis dels nuvis”.

 

Dins de les tendències en càtering cal tenir en compte que, al menys a Barcelona, la sensibilitat gastronòmica ha crescut molt en els últims anys i, per tant, s’ha convertit en una part fonamental i alhora original en els casaments.

 

21deMarzo Càtering ens explica algunes de les tendències:
– L’aparició de la cuina asiàtica.
– La recuperació de la cuina tradicional catalana.
– La llibertat de trencar amb les normes que s’han establert després d’anys de casaments. Un exemple, “fer una calçotada amb glamour”.
– Un estil folk amb materials purs, molts colors, flors i textures. Cadires de vímet, detalls de macramé, catifes de colors i fusta poc treballada.
– Núvies molt “canyeres” i sense por a trencar amb les clàssiques bodes.

 

Tot i això reconeix que ells s’adapten a qualsevol parella i a qualsevol estil que faci feliços al nuvis. El fet de que ofereixen solucions 360º, els permet aconseguir que tota la boda giri entorn a la temàtica que la parella ha triat i amb la que se senten còmodes. “Que les flors, l’emplatat, la decoració, inclús la gastronomia respiri el mateix estil”.

 

Al final, una empresa com 21deMarzo Càtering procura que els nuvis i els seus convidats gaudeixin d’un dia inoblidable. Un esdeveniment únic i fet a mida.

 

Així que a l’hora de decidir el càtering per a la vostra boda és important que tingueu en compte quins són els serveis que ofereix cada empresa i si s’adapta a vosaltres, per tal que el concepte que busqueu es percebi no només en l’ambientació sinó en l’aposta gastronòmica.

 

Vídeo by Weddings BASILICO STUDIO

Reni Wu 5Foto by Reni Wu

View More: http://raquelbenito.pass.us/bea-manelFoto by Raquel Benito

Reni Wu 6Foto by Reni Wu

Pablo LaguiaFoto by Pablo Laguia

Pablo Laguia2Foto by Pablo Laguia

Pablo Beglez2Foto by Pablo Beglez

Pablo Beglez
Foto by Pablo Beglez

Le Mariage CreativeFoto by Le Marriage Creative

MXM Fotografia
Foto by MXM Fotografia

reniWu4Foto by Reni Wu

Reni Wu2Foto by Reni Wu

reni Wu 7Foto by Reni Wu

Reni WuFoto by Reni Wu

Raquel Benito 3Foto by Raquel Benito

Raquel Benito 4Foto by Raquel Benito

Norma GrauFoto by Norma Grau

Norma Grau 2Foto by Norma Grau

Loft_Espacio y mesas 2Foto by 21demarzo Càtering

Loft_SeatingFoto by 21demarzo Càtering

Càterings de boda i tendències
Foto by Raquel Benito

*Imatge de la portada by Raquel Benito