Una boda glamurosa a Beirut

By 21st setembre 2018Bodes
Boda glamurosa a Beirut
Vam conèixer a la Farah i a l’Ibrahim a l’espectacular boda de la Celine i en Charles el 2016. La Celine i en Charles són una parella encantadora que ens va contractar per fer el seu vídeo de boda. Tots dos viuen a Nova York però es van casar aquí, a Barcelona, en el Castell de Sant Marçal.

La Farah va ser una de les dames d’honor de la Celine i li va agradar tant el vídeo de boda dels seus amics que va decidir que el seu vídeo també el faríem nosaltres. Aquesta vegada era tot un repte, la Farah i l’Ibrahim tot i viure a Nova York van néixer al Líban i volien celebrar la seva boda allà.
******
Ens transportem a Beirut, capital i principal port marítim del Líban. Una de les ciutats amb més diversitat cultural del món, plena de contrastos i recolzada per la majestuosa muntanya Líban. Una ciutat viva que vibra cada dia i que ha sabut recuperar-se dels llargs anys de guerra, d’una manera admirable.
Quan vam arribar a Beirut, un dia abans del casament, ens esperaven amb els braços oberts.
Arribat el gran dia vam visitar les cases dels respectius pares on els nuvis feien els últims preparatius i on, sorprenentment, anaven passant desenes i desenes de familiars i amics a saludar a la parella, a menjar i a brindar amb xampany. Tot un esdeveniment nupcial molt diferent del que estem acostumats.
A Blanchic, un glamurós espai als afores de la ciutat rodejat per muntanyes i amb unes precioses vistes, ens esperava una boda elegant i luxosa.
Si hi ha una cosa que ens va sorprendre d’aquesta boda de 400 convidats són les ganes de ballar i de festa que tenen els libanesos. Després d’una boda civil amb uns parlaments molt emotius, l’entrada dels nuvis al banquet va començar amb una banda típica libanesa de músics i ballarins. D’aquí i fins al final de la boda no va parar de sonar música, la gent podia ballar en tot moment mentre gaudien de bufets infinits de menjar.
Una boda inoblidable en un indret totalment diferent. D’aquest viatge ens n’emportem l’amabilitat dels libanesos, la diversió que els acompanya en tot moment i les seves ganes de passar-ho bé.
Gràcies Farah i Ibrahim i gràcies Beirut!
Aquest vídeo és el teaser del casament. Podeu veure més detalls sobre el viatge i el making of en el nostre post El making of del nostre viatge a Beirut.