Quin és el procés a seguir per reservar la data?

Quan decidiu en quin producte esteu interessats, us enviarem un contracte per a que el reviseu i signeu. Un cop ens l’envieu signat, us demanarem que ens envieu una transferència de la paga i senyal del 30% sobre l’import total. D’aquesta manera procedirem a fer la reserva oficial de la data. Durant la setmana prèvia al casament es realitzarà un pagament del 30%, i 40% restant al començar l’edició i muntatge del vídeo / àlbum / fotografia.

Podem escollir la música del film?

La pel·lícula inclou aproximadament entre nou i dotze cançons.  Abans de començar amb el muntatge ens agrada que ens proposeu un llistat de cançons que us agradin i us identifiquin. Posteriorment, analitzem si poden encaixar amb les imatges i els moments del casament, i intentem incloure’n el màxim nombre possible. La resta és escollida per nosaltres.
És important saber que hi ha varis aspectes a tenir en compte a l’hora de seleccionar una cançó adequada per un moment determinat del vídeo. A vegades no n’hi ha prou amb pensar en una cançó només perquè ens agrada, sino que és bo comprovar si funciona narrativament. És a dir, si acompanya a les imatges permetent transmetre el missatgte que es vol explicar, si encaixa, si funciona. Així que si preferiu deixar-ho tot a les notres mans, endavant, segur que us sorprendrà.

Quant de temps hem d’esperar per tenir la pel·lícula del nostre casament?

A partir de que ens hagueu passat el llistat de cançons (si és que voleu que incloguem música triada per vosaltres) heu de comptar entre dos i set mesos. Tot dependrà del mes en què us hagueu casat. Els de principis d’any l’obtindreu abans, els de setembre per exmeple haureu d’esperar una xic més.

Podem tenir tot el material enregistrat que no s’ha utilitzat a la pel·lícula?

Les captures de vídeo “en brut” us les podem entregar en unes cinc pel·lícules d’uns quinze minuts cadascuna en format quicktime HD, gravades com a dades en un DVD. Consulteu-nos les tarifes.

Com i quan mengeu durant el dia del casament?

Per nosaltres és primordial poder recuperar les forces després de moltes hores de gravació! Per aquest motiu us agrairem que ens oferiu un àpat durant el convit. El moment ideal és mentre vosaltres i els convidats mengeu, així no ens perdem res. Amb l’estómac plè podrem seguir treballant per a vosaltres amb l’energia 100% renovada!